Επικοινωνία
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βιογραφικό Ψυχολόγου Παναγιώτας Κολώνη στην Αλεξανδρούπολη

 
Η Κολώνη Παναγιώτα σπούδασε ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου (London Guildhall University, ΒSc Psychology) και ειδικεύτηκε στην συμβουλευτική ψυχολογία με κατεύθυνση γνωσιακή-συμπεριφορική (Master of Science in Counselling Psychology, Metropolitan University).

Συνέχισε τις σπουδές τις στην ψυχοδυναμική και ανθρωπιστική προσέγγιση (Goldsmiths University) και ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών στο Λονδίνο με την εκπαίδευση στο ΕΜDR.

Στην Ελλάδα εκπαιδεύτηκε στην οικογενειακή και ομαδική θεραπεία ψυχαναλυτικής προσέγγισης (Ελληνική Εταιρεία Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Θεραπείας).

Δούλεψε στο Λονδίνο ως ψυχοθεραπεύτρια σε δημοτικό σχολείο (Copenhagen Primary School, Kings Cross) ως ψυχοθεραπεύτρια σε εφήβους 15-19 ετών, που είχαν αποβληθεί από το σχολείο και είχαν διαπράξει ποινικά αδικήματα, σε κρατικά προγράμματα.

Συμβουλευτική ψυχολόγος σε δημόσιο οργανισμό (off the record) που πρόσφερε δωρεάν βραχεία συμβουλευτική θεραπεία σε παιδιά και ενήλικες, και τέλος εργάστηκε ως συμβουλευτική ψυχολόγος στο κολλέγιο του Μπρίστολ( City of Bristol College).

Στην Ελλάδα εργάστηκε στο νοσοκομείο παίδων Αγία Σοφία στο τμήμα ογκολογίας και αιματολογίας (ΚΕΘ).

Έχει συμμετάσχει ενεργά ως εισηγήτρια σε πανελλήνια συνέδρια της ελληνικής ογκολογικής εταιρείας, και έχει αρθρογραφήσει για ελληνικά περιοδικά.